Sales Consultant 

Standplaats: ’s-Hertogenbosch
Aanvang: per direct

 

Sales Consultant die meehelpt verder te groeien

Het aantal gebruikers van Fectar groeit dagelijks. Meer en meer bedrijven en onderwijsinstellingen worden bekend met de mogelijkheden van Augmented en Virtual Reality en zijn benieuwd naar de meerwaarde voor hun product en sector.

 

Als Sales Consultant bevind je je op het snijvlak van toepassing en technologie. Je begeleidt klanten en partners naar het vertalen van hun droom naar een passende oplossing in AR en VR met behulp van Fectar Studio, ons Content Management Systeem.

De uitdaging is om voor meerdere branches toepassingen te bedenken en mee te helpen met uitwerken van de concepten. Daarnaast geef je, vanuit het vraagstuk van de klant, advies over het ‘managen’ en onderhouden van alle mogelijkheden binnen ons Content Management Systeem. Samen met de klant, onze partners en het Fectar ontwikkelteam bouw je zo aan oplossingen die zorgen voor impact.

Je communiceert makkelijk. Je weet je verhaal goed over te brengen en mensen weten bij jou altijd waar ze aan toe zijn. Je ziet kansen in de markt en bij klanten. Je neemt het initiatief om hierover met je collega’s te sparren. Onze klanten spreken Nederlands en soms is Engels de voertaal. Daarom spreek en schrijf je beide vloeiend.

De Sales Consultant

 • Weet alles van Fectar en Fectar Studio

 • Vergroot, onderhoudt en activeert ons klanten en partner netwerk

 • Verzorgt on- en offline productpresentaties (o.m. op beurzen en met webinars)

 • Houdt alle klantcontacten bij in ons CRM systeem

 • Heeft een actieve rol in het opstarten van een nieuwe klant

 • Is betrokken bij marketingactiviteiten

 • Helpt mee met het schrijven van (meertalige) handleidingen

 • Initieert en onderhoudt een gebruikersgroep.

 

Wij zoeken:

Heb je een HBO of WO-opleiding in een onderwijskundige richting? Top! Samen met je digitale skills, zorgt dit dat je een vliegende start maakt. We zoeken een ervaren Sales Consultant (2 tot 4 jaar relevante werkervaring), bij voorkeur met een netwerk in het onderwijs, met aantoonbare affiniteit voor technologie, internet, Augmented en Virtual Reality en smartphones. Iemand, die net als wij, ontzettend nieuwsgierig is naar het ontdekken, uitwerken en verbeteren van de duurzame toegevoegde waarde van AR en VR. Op verschillende niveaus communiceren is voor jou dan ook geen enkel probleem. Je bent energiek, vindt klanttevredenheid ‘key’ en houdt rekening met de belangen van Fectar.

Wij bieden:

 • Salaris van minimaal €3.086,- bruto per maand en maximaal €4.243,- bruto per maand op fulltime basis

 • Contract (24 tot 40 uur) bepaalde tijd met 1 maand proeftijd

 • Reiskostenvergoeding en tegemoetkoming kosten mobiele telefonie

 • Uitdaging en ruimte om je te ontwikkelen.

 

Secundaire arbeidsvoorwaarden:​

 • Werk vanuit huis mogelijkheden

 • Bedrijfstelefoon

 • Bonus / Winstdeling

Maak kennis met Fectar

Wij zijn een team van ervaren ondernemers en ontwikkelaars, die al meerdere start ups succesvol hebben laten groeien tot marktleider. Sinds 2018 zijn wij bezig met het inzetten van Augmented en Virtual Reality op nieuwe en innovatieve manieren. Ons doel is om komend jaar zo veel mogelijk gebruikers hun eigen AR/VR presentatie te laten ontwikkelen met Fectar Studio.
We zitten nu met ons team in het centrum van ‘s-Hertogenbosch. We gaan de komende periode verder groeien en verwachten voor het eind van dit jaar uit te komen op 10 medewerkers.

Tijd voor koffie of thee!

Wil je weten hoe het is om in de dynamiek van een snel groeiende start up te werken? Met grote en kleine (internationale) klanten? Met ervaren ondernemers? Met State-of-the-Art technologie? En dat ook nog eens in het 's-Hertogenbosch? Laat het ons weten en dan kunnen we snel een kop koffie of thee drinken.

Hier kun je online solliciteren